Здравейте книжни феи!
Дълго време мислих и се чудех дали да направя тази публикация и накрая се реших.
Както знаете всички имаме традиция да си разменяме картички по различни поводи. До сега винаги съм участвала и не съм била разочарована. Но...винаги има първи път.
Тази година за 1-ви октомври, не получих картичка от размяната. А само да знаете с какво вълнение и трепет я очаквах.............

Това е картичката, която направих и изпратих на моето късметче Краси (*щурчо*)А това е картичката с която вчера участвах в състезанието на July art работилничка и спечелих трето място.Дано не съм ви отегчила. Хубава и приятна нова седмица!

4 коментара:

 1. Красиви картички си направила, заслужено имаш призово място в класацията! А относно това, че нямаш още картичка за празника - не се огорчавай. Вероятно има логично обяснение да не си я получила все още. Усмихни се и гледай напред, винаги ще се появи нещо, което да те зарадва и то да бъде съвсем неочаквано.

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасни, прекрасни картички, които носят много усмивки, положителен заряд и със сигурност и Краси е била очарована от своята, а другата заслужено ти е спечелила място сред отличените! Относно картичката за 1-ви октомври - силно се надявам да има обяснение, което да разбули защо не си я получила. Не е лошо да провериш и в пощата дали няма пратка, която да те очаква, но по една или друга причина да нямаш известие за нея.

  ОтговорИзтриване
 3. Гери, Тони благодаря ви за подкрепата!
  Тони, многократно ходих до пощата, но уви нямаше нищо. Дано някои ден получа логично обяснение за всичко това...

  ОтговорИзтриване
 4. Поздравления за успеха в състезанието. Картичките ти са прекрасни, дано дочакаш твоята първооктомврийска изненада

  ОтговорИзтриване