Днес е 8-ми Декември - Студентски празник!

Честит празник на всички студенти - бивши, настоящи, бъдещи и най-вече празнуващи! Наздраве и на всички преподавтели, без тях студентите нямаше да са студенти!
Студентския празник е нещо прекрасно, ден на който отбелязваме незабравими години от следването си, време на търсене, на свежи емоции, на срещи, интересни открития, на ценни приятелства, които остават за цял живот.
За мен студентските години ще си останат наситени не само със сериозни науки, но и с едни от най-пъстрите, задъхани и вдъхновяващи преживявания!




Днес и двете ми дъщери празнуват. Голямата Десислава е втора година Магистърска програма "Културен туризъм", а малката Илиана е трета година Бакалавърска програма "Екология и опазване на околната среда" в СУ "Св. Климент Охридски" гр. София.



Това са Деси и Илиана




месец Септември 2010г. - Крушунски водопади





Пожелавам им от сърце здраве, щастие, късмет и нека всеки път, който изберат ги води до това, което е истинско, добро и красиво!

Весел и незабравим студентски празник!

2 коментара:

  1. Мамини златни душички си имаш ти,на мама слънчицата!!!!Да са ти все така здравички и усмихнати,да бъдат обичани и много ценени като личности!!!!!!Да им е честит празника!

    ОтговорИзтриване