Бях Ви Обещала!!!

Здравейте!
Тази публикация е малко позакъсняла, но бях обещала, че ще покажа какво се случва около мен. Дано не ви отекча:)))

29 септември 2010г. В детската градината където работя се откри нова сграда. И вече сме пет групи.

Празничното шоуНовата сградаЛентата прерязаха: г-жа Кастрева - Началник РИО на МОМН гр. София и г-н Котов - Кмет на р-н Нови Искър, Столична община
Добавяне на изображение


Освещаването на новата сграда

Тук в Първа група протече партито за официалните гости след откриването на новата сграда

4 октомври 2010г. - Първи ден в детската градина с моите "нови" възпитаници Тази учебна година съм госпожа на 3-4 годишните "слънчица". При посрещането им дойде Слънчо (макар, че навън беше облачно) и ги почерпи с по-един сладък лъч, за да им е сладка цялата година и изпълнена с много слънчеви усмивки!Обстановката в Първа група

Госпожите на Първа група през учебната 2010/2011годинаТова сме ние екипът на Първа група на ЦДГ№32 "Светлина"
г-жа Иванова (аз), г-жа Тошкова и пом. възпитателката ни - леля ВескаСладурчетата в очакване на първата закуска в детската градина.Хайде да почистим и нахраним кукличките!
9 октомври 2010г. - гр. Стара Загора
Сутринта на този ден бях на защита на Първа квалификационна степен (най-високата хи-хи, браво на мен) в Тракийски университет - ДИПКУ, а вечерта на Картичкофурийска среща с три прекрасни млади дами: Рени, Руми, Силвето, аз и моята приятелка Рени.Хотел "Августа Траяна" гр. Стара ЗагораДо нови срещи!

5 коментара:

 1. Мимка гледам и много се радвам за прекрасната сграда и всичко в нея и всичките играчки и нови нещица за децата:)))Браво,браво:)))

  ОтговорИзтриване
 2. Мими, искрено се радвам за прекрасните условия, в които ще се грижите и ще възпитавате дечицата. Пожелавам ти успех, много усмивки и слънчеви лъчи.

  ОтговорИзтриване
 3. Браво! Чудесни условия и не се съмнявам ползотворна и себераздаваща работа с подобаващ резултат! Специални поздравления за 1 - вото ПКС! Аз много съжалявам, че не можах да дойда на срещата, макар че съм само на 30 км оттам, но баткото ни се разболя. Дано да се видим по-нататък.

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна детска градина!Изглежда и красиво, и уютно, и удобно, вижда се, че много сте се постарали. За първата ПКС какво да кажа-много малко са учителите, които на днешно време се заемат и да повишават квалификацията си, така че: поздравления!
  Радвам се и за това, че срещата се е състояла-сигурно е чудесно изживяване да се видиш на живо с някой, с когото само сте си писали :)

  ОтговорИзтриване
 5. Честита нова сграда!Чудесно е когато се правят подобрения за децата.Поздравявам те за Слънчо със сладките лъчове:)
  Успех с най-малките сладурковци!

  ОтговорИзтриване