Beautiful Women

Привет!
Това е моето участие в The Crazy Challenge CCH#73 - Красиви жени

Ангелско

Здравейте!
Не мога да пропусна "Ангелското предизвикателство" при Картичкофуриите. Темата много ми харесва, за което благодаря на Ками. Имам така да се каже колекция от "ангелчета". Всички те са ми скъп спомен от мои бивши възпитаници. Не веднъж в моя професионален път детските ръчички са ми подарявали "ангелчета" по различни поводи...

Моята колекцияТова е моето ангелче за КФП№71 зададено от kami_bonbona, което символизира любовта и обичта към хората и най-вече към децата :)))Две картички - Две предизвикателства

Тази картичка е за КФП№70 - "Море"А това танцуващо мече е за The Crazy Challenge - CCH#71"MONOCHROMATIC"

Vintage Cards

Привет на всички!
Според материалите с които разполагам в наличност смятам, че се справих със състаряването прилично. Отдавна не съм участвала при Елшичките и при Дони и ето ме:
В предизвикателството "Състарено" при Двете елши и в Игра№20 на Arti - Mark с тема: "Винтидж"

Изчистена и семпла картичка

Остават броени часове до изтичане срока на КФП№69 зададено от Ирена. Много ми харесва темата, затова набързо спретнах тази картичка и се включвам на финала.

Краят на абитуриентските балове

Днес 11.06.2011г. беше абитуриентския бал на 12-то класниците от Националното музикално училище "Любомир Пипков"гр. София. По този повод направих отново плик за парички и пожелания. Избрах тази цветова гама защото знаех, че абитуриентката ще бъде с червени обувки и чанта, а роклята розова. Исках да подхожда на тоалета й.

Малко снимки на абитуриенткатаИ като завършек на този абитуриентски ден изпълнен с много емоции за добро настроение и наслада за окото ще Ви покажа част от моите петунии, които оцеляха напук на всички дъждове, градушки и ураганни ветрове.Красиви са нали?!

Сватбени пликове за подарък и пожелания

Здравейте!
Продължавам да съм на вълна "пликове", но трябваше да изпълня две поръчки.

2.
Този плик ми беше поръчан миналия месец за една абитуриентка